Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/mkdsp/wp-content/plugins/google-analytics-for-wordpress/googleanalytics.php on line 481 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/mkdsp/wp-content/plugins/google-analytics-for-wordpress/googleanalytics.php on line 481 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/mkdsp/wp-content/plugins/google-analytics-for-wordpress/googleanalytics.php on line 481

čutno, jedrnato, intenzivno

Literarni večeri, ki si bodo sledili vsako zadnjo sredo vsakega meseca letošnjega leta v prostorih Jazz cluba Gajo ali Društva slovenskih pisateljev, bodo gostili udarne mlade avtorje in avtorice, člane in članice Mladinskega kluba Društva slovenskih pisateljev, ki pišejo o svojem doživljanju fizičnih in psihičnih dotikov moškega in ženske. Vse občutke, ki jih doživljajo, zajemajo v verze, s katerimi občinstvo povežejo s svojo bolečino, idealizmom in posledicami intenzivne čustvene vpletenosti.

Razumevanje naprotnega spola je izziv, s katerim se soočamo vsak dan, težavnost usklajevanja moških in ženskih misli nas obremenjuje, nihče pa nam ne ponudi odgovorov na molče zastavljena vprašanja. Avtorji in avtorice odgovarjajo na skepticizem, poenostavljajo dvojne pomene izrečenih besed in nepojasnjene poglede partnerjev. V tematiki, ki je vsakemu blizu, a hkrati predaleč, v njeni teži na posameznikovo bit, se najde vsak poslušalec in bralec. Avtorji in avtorice ga pustijo samega z mislimi, ki mu jih producirajo kot različne možnosti za izhode iz navidez zazidanih čustvenih svetov.

Serija kratkih literarnih večerov, nabito polna čustvene energije. Čutno, jedrnato, intenzivno.

Poetomanija - prvič.

//Če želite izražati podporo projektu preko svoje spletne strani ali bloga, lahko vstavite mini banner z linkom na stran. To naredite tako, da kodo, ki sledi vašemu izbranemu bannerju, skopirate in vstavite v objavo ali na stran:

120x60 transparent

<a href="http://mkdsp.sopca.com/poetomanija"><img src="http://zhwau.net/buttons/120x55t.gif" alt="Poetomanija"/></a>

Poetomanija

<a href="http://mkdsp.sopca.com/poetomanija"><img src="http://zhwau.net/buttons/120x60.png" alt="Poetomanija"/></a>

Hvala za vašo podporo!//