Januar. 17.1. Prvi del nastop Matjaža Pikala, drugi del nastop naših članov Roberta Kulovca Muellerja, Ajde Balderman Baliž, Andreja Grilca, Katje Jezeršek, Glorjane Veber, Janeza Vesela-Božnarja in Katre Kozak. Večer sta organizirala in povezovala Tomo Ravbar in Katra Kozak. Bralce v drugem delu večera je spremljal Grega Jezeršek na klarinet.

Februar. 28.2. V okviru našega letnega načrta smo februarja priredili večer komične poezije, ki je nosil naslov ‘Poslanica enega kozmolasca’. Nastopal je Kobrowsky, na klarinet pa ga je spremljal Grega Jezeršek.

April. Imeli smo dva literarna večera v sodelovanju z Društvom slovenskih pisateljev v okviru Dnevov slovenske knjige.

23.4. Prvi večer se je dogajal v Hostlu Celica, ker so nastopali Robert Kulovec Mueller, Petra Hrovatin, Harleqin Chinasky, Katja Jezeršek in Marko Kumer Murč. Večer je povezovala Katra Kozak.

26.4. Drugi večer se je dogajal v prostorih Društva slovenskih pisateljev z dvema danskima gostoma: Morten Sondergaard in Aleksandar Šajin. Nastopali so tudi člani MKDSPja, in sicer: Andrej Grilc, Ajda Balderman Baliž in Glorjana Veber. Večer je povezovala Katja Jezeršek.

Junij. 26.6. Literarni večer je organizirala in vodila Ajda Balderman Baliž, gostili smo pa Jureta Pivko.

Julij. 18.7. Po februarskem uspehu smo se odločili za komični večer številka 2, in sicer ‘Vmiški slišim radio’. Spet je nastopil Kobrowsky, tokrat je imel glasbeno spremljavo s kitaro, ki jo je igral KrofDrakula.

Avgust.

4.8. smo v sodelovanju z Društvom slovenskih pisateljev nastopili v programu Točno opoldne. Nastopali so Andrej Grilc, Glorjana Veber in Robert Kulovec Mueller. Dogodek je povezovala Katra Kozak.

22.8. smo organizirali literarni večer v sodelovanju z revijo Poetikon na sedežu DSP. Gost večera je bil g. Ivan Dobnik, nastopali pa so še Nada Jug, Anjuša Belehar, Kristjan Sirnik, Uroš Marolt, Izabela Rakar in Žan Trontelj. Večer sta organizirala in povezovala Glorjana Veber in Andrej Grilc.

September.

17.9. smo v prostorih Društva prvič gostili GLBT avtorje. Nastopili so Iva Jevtić, Iztok Majhenič, Robert Kulovec Mueller, Nataša Sukič, Marko Rop, Suzana Tratnik in Harleqin Chinasky. Večer je organiziral Robert K.M., povezovala pa ga je Katja Jezeršek.

V sodelovanju z založbo in knjigarno Goga iz Novega mesta sodelovali s pesniškimi nastopi v Atriju Goga, kjer so Tomo Ravbar, Katra Kozak, Mirt Komel in Harleqin Chinasky prepletali likovno umetnost z pisano besedo.

Oktober. Člani (Katra Kozak, Katja Jezeršek in Harleqin Chinasky) so nastopili na velikem odru Študentske Arene, ki jo vsako leto organizira ŠOU. Njihova naloga je bila prezetacija kluba študentom na drugačnem terenu.